30 December 2011



Detta mönster var det tänkt att jag skulle bära imorgon då! Skulle visat er hela klänningen men fick ingen bra bild... Den kommer ifrån Gina Tricot och finns på deras hemsida, men även där fanns inga vidare bra bilder! Det får helt enkelt bli en överaskning. Hur ska man egentligen klä sig för nyår? Glittrigt? Nja det är så vanligt och svart är så dystert och tråkigt. Haha! ''Ta va f*n du vill typ!''
Nu ska jag göra mig iordning lite, för ikväll blir det bio med min älskade bror och hans tjej. Sherlock Holmes a game of shadows blir det att se. Någon som sett den och kan ge någon kritik?

Kram B

28 December 2011

Ny dag och nya tag, i alla fall med mitt rum. Ska städa iordning lite idag för de kan behövas. Förutom de ska jag sätta mig ner och rita i mitt nya block som jag fick i julklapp av min kära far! Finns inget härligare än att sitta med pennan i handen och skapa något!
Vi hörs lite senare, och då kanske ni till och med får er en titt på min nyår outfit. Om jag lyckats sätta ihop den än?
Kram B


Åter igen, super man?

Nej bara super mario... Men de förgyller min kväll. Haha, jag och min spelkompis har nördat sönder. Vi har blivit arga på mario och vi har hoppat av glädje, men är ändå inte de vad livet handlar om? Kul är det i alla fall!

27 November 2011

Snart är detta året bakom oss och vi välkomnar 2012. Vad har vi att säga om de? Detta år har varit bra, hittills det bästa. Och jag hoppas att vi kan inleda nästa med samma kaka!
Tänkte bara säga att ni får hemskt gärna följa mig på twitter, tänkte börja skriva ett par rader där då och då! Klicka i så fall HÄR! 
Tänkte fylla ut inlägget med en bild på den mest (enligt mig) bildsköna människan jag hittills har skådat. Jag tycker starkt om hennes karaktär och de arbeten hon tidigare gjort:

¨
Kram B

Nostalgi

Detta sitter jag med just nu. Super mario är personen jag lägger min tid på ikväll! ;)


(Puma t-shirten jag fick i julklapp)

26 December 2011

Anledningen till att bloggen var väldigt off igår var just för att vi firade jul med hela släkten och jag hade inte tid med något inlägg.. Jag hade i alla fall super trevligt, vi åt och drack gott. vi spelade sällskapsspel och hade det jätte mysigt. Tänkte nu visa er de julklappar som tomten lämnade till mig:

- Harry Potter och dödsrelikerna del 2
- Skiss block och nya färg pennor
- Väska
- Body lotion
- Smink/glitter
- En Wave maker från OBH NORDIVA ´
- Ett par sockar (vita med grått mönster på)
- En vit puma t-shirt
- En Aladin ask



24 December 2011

God morgon och god jul på er!
Känns ofattbart att det faktiskt är julafton.. Och det betyder att det bara är en vecka kvar på de nya året. Vad har vi lyckats med detta år då? Vi kan ju börja med att jag äntligen insett var jag står i livet. Och det känns så skönt att vara just där jag är. Det kan inte bli sämre, och då menar jag inte de negativt!

Nu ska jag ta och göra mig iordning för snart kommer min bror och hämtar mig. Idag blir det att svulla MASSOR med julmat. Trevlig jul på er!

Jag och min allra bästa vän för x antal månader sedan!

Insperation



Miss Gillian Zinser, looking amazing as always!


Soffmys


Det sägs att katt och hund inte ska kunna hålla sams, men våra djur har ju alltid varit lite annorlunda!

23 December 2011

Dan före dan, och därför myser vi till det med rostade mackor och varm oboy. Bäst att passa på innan hela lägenheten ska städas ordentligt tills imorgon! Annars då, var är snön liksom? Tills imorgon måste det ha kommit snö... Var ska vi annars få tag i julkänsla, rätt svårt så här års. 
-Ja varför inte från fruktavdelningen ifrån ica som jag och Johanna kollade in härom veckan? Ett roligt sätt att sprida julkänslor på. Eller?