29 Januari 2012 - Hard work - work!

Jahapp, snart är månad ett avklarad av detta år. Herregud vad tiden går!!

Jag tänkte nu börja träna alltmer. Har fått så himla mycket motivation från alla håll och kanter. Nu ska julens extra kilon bort och en mer slimmad kropp ska framses till sommaren. I år ska jag inte gömma mig i skuggan inte.
Tänkte börja med långa svettiga promenader och vartefter skaffa mig ett gymkort och börja gymma med en kompis. Ingen rast ingen ro, svettet ska rinna i min träningssko! Mitt bästa tips till mig själv och alla andra där ute som har haft en tröj start är att alltid hålla sig aktiv. Starta radion och skaka loss, spring i trapporna onödigt många gånger istället för att ta hissen. Ta en promenad till affären istället för att ta bilen/bussen/cykeln eller vad ni nu färdas med. Gör små övningar i rummet innan frukosten. Tagga till ett aktivt år. Om inte de, tagga till ett liv oberoende av en våg.


Och för att göra träningen lite snyggare även utåt kan ju ni så som jag tävla om ett snyggt träningsset ifrån Pierre Robert Sport Collection. Piffa till dig för gymmet med klatshiga färger! Klicka HÄR! Men SKYNDA klockan tickar! TICK TACK!

 


20 Januari 2012

Vacker flicka klockan 24/7 me like alot.

Det är fredag och fredagar gillar alla människor. Så därför ska vi njuta utav den till max med lite gameing och krya på sig my. Och när jag säger vi menar jag mig sjlv och bästa Essa!
ad dagen annars bjuder på får tiden avgöra, beroende på vad någon av oss orkar/vill. Sjukligar for life!
TVå ilder på mig för kanske, 3 år sen? Saknar håret stört mycket!
Kram B

11 Januari 2012

Somnade tiiiiidigt igår. Klockan sju låg jag i sängen och sov... Och vaknade inte fören kvart över sex imorse. Självmant helt och hållet. Men som sagt hade jag ju huvudvärk och mådde inge vidare alls. 

Nu sitter jag i alla fall i skolan och har en väldigt chillad lektion. Ingen lärare och inget att jobba med. Därför sitter jag och kollar intervjuer med en av världens vackraste människa, Nina Dobrev.


Hon är så söt och naturlig. Älskvärt!

10 Januari 2012

Första skoldagen avklarad! Tänk att det redan är 2012, känns som om det nyligen var sommarlov.
Det är skönt med lite rutiner igen. Men självklart så bjuder ju näst intill alltid första skoldagen på huvudvärk. Hjärnan har vant sig vid slowmotion/zombiemode och inte full speed ahead...
Tagit mig en panodil och ska nu lägga mig i soffan och kolla någon serie ett tag.
Förhoppningsvis uppdaterar jag mig lite senare, och snart kanske vi till och med kan dra till med lite bilder då och då. När jag orkar bry mig!


There is some love going on...

I alla fall mellan mig och Miss Erin Silvers klädstil!
Har tillägnat dagen åt att kolla de nyaste avsnitten av serien 90210. Tycker att säsongerna bara blir bättre och bättre. Och outfitsen blir allt snyggare för varje avsnitt. I de senaste avsnittet - Project Runaway, har Erin kammat ihop något magiskt.

Ett par körsbärs röda byxor (det skulle i alla fall jag kalla dem) och en militärgrön jacka. F*ck this, i love it. Jag har fallit framåt stupad för färgade byxor. Och detta är så naturligt men samtidigt så ''extremt'' att man kan inte annat än beundra det. Hon är vacker. Detta är vackert!
Kram B


09 Januari 2012

Hejsan bloggen!
Helgen har varit fullt uppbokad med min kära vän Jonna. Har inte velat ta mig tid att blogga då vi haft så mycket annat roligt för oss. Datorn känns inte som ett alternativ bland vänner. Det är osocialt och tråkigt haha!

Hur som helst. Det jag ville ta upp i dagens inlägg var den stora bloggaren Kissie. Tänkte lägga ut ett par rader om henne innan jag ångrar mig. Hon har alltid för mig framstått som en person som livnär sig på att klanka ner på andra. Men antingen har jag haft fel eller så har hon ändrat på sig... Hon har växt i mina ögon på ett speciellt sätt, det går inte ritkigt förklara. Hennes sätt att behandla situationer och relationer har förändrats. Visst kommer det ta sig en och annan twist då och då, men ingen är perfekt och ingen kommer någonsin vara det heller! Jag tycker dessutom inte att hennes liv är något som någon annan ska lägag sig i. Hennes operationer har gjorts på hennes val och det är ju faktiskt hon som ska leva med det. Självklart tycker jag att det inte behövdes då hon är en fruktansvärt vacker tjej, men mår hon bättre av de ska hon självklart göra dem. För ALLA förtjänar att må så bra de bara kan.
Så Kissie blir min hiss i dag! Några synpunkter?




Kram B

07 Januari 2012

Sitter hemma hos min älskade Jonna och lyssnar på musik och myser. Vi har bytt julklappar med varandra, bättre sent än aldrig! Fick ett Marilyn Monroe halsband hihi och stjärnor till mitt tak som jag har tjatat om i evigheter. Så nu har jag något att se upp till när jag ligger sömnlös! :)
Kram B

A walk down memory lane

Telefonen ringer:

Jag: A hej de är Bella!
Någon random: Hej har du Marita där! (Marita = min mamma)
Jag: A vänta....

Klampar in i mitt rum.

Jag: Jag hatar folk som inte presenterar sig i telefon.
Becca: Vem var det då? 
Jag: Det vet jag ju inte? -.-
Becca: A juste! *Fundersam min*

-Båda brast ut i skratt-

Detta är en klassiker när det gäller en konversation mellan mig och Becca, ibland är även rollerna ombytta.
Tänkte passa på att presentera henne nu eftersom jag idag ska umgås med henne och ni kanske inte har en aning om vem hon är. Hon är i alla fall min kusin/barndomsvän. Vi umgicks precis hela tiden som mindre. Men nu på senare år har det blit allt mindre tid vi lägger på varandra. Besök hennes blogg, klicka HÄR!!


Detta väcker känslor och minnen, det får skrattet att bubbla upp som en brustablett i magen. Nostalgi.


Top 10 - Female idols

Först vill jag bara säga att den här topplistan är baserad på mina kvinnliga kändis idoler för tillfället, listan kan ändras vart efter min åsikt ändras. Sen vill jag tillägga att listan ligger inte i någon speciell kategori. Så denna lista är inte för mina topp 10 favorit skådisar, trots att alla förmedlat i film.


#10. Miley Cyrus

#9. Emma Watson

 #8. Keira Knightley


#7. Jessica Szohr
#6. Hayden Panettiere
 

#5. Kristen Stewart


#4. Amanda Seyfried 

#3. Leighton Messter


#2. Gillian Zinser


#1. Nina Dobrev



Varför Nina ligger etta är enkelt att svara på: Hon är vacker, begåvad, god - både mot oss, planeten och sig själv. Hon är strået vassare helt enkelt. Jag älskar henne!


06 Januari 2012

Dags för lite online shopping innan man ska börja städa iordning rummet.


En beige lång-ärmad tröja och en mörkblå topp fick det bli idag!


01 Januari 2012


Vackra människa. Ville bara säga de... Gott nytt år på er!