29 Januari 2012 - Hard work - work!

Jahapp, snart är månad ett avklarad av detta år. Herregud vad tiden går!!

Jag tänkte nu börja träna alltmer. Har fått så himla mycket motivation från alla håll och kanter. Nu ska julens extra kilon bort och en mer slimmad kropp ska framses till sommaren. I år ska jag inte gömma mig i skuggan inte.
Tänkte börja med långa svettiga promenader och vartefter skaffa mig ett gymkort och börja gymma med en kompis. Ingen rast ingen ro, svettet ska rinna i min träningssko! Mitt bästa tips till mig själv och alla andra där ute som har haft en tröj start är att alltid hålla sig aktiv. Starta radion och skaka loss, spring i trapporna onödigt många gånger istället för att ta hissen. Ta en promenad till affären istället för att ta bilen/bussen/cykeln eller vad ni nu färdas med. Gör små övningar i rummet innan frukosten. Tagga till ett aktivt år. Om inte de, tagga till ett liv oberoende av en våg.


Och för att göra träningen lite snyggare även utåt kan ju ni så som jag tävla om ett snyggt träningsset ifrån Pierre Robert Sport Collection. Piffa till dig för gymmet med klatshiga färger! Klicka HÄR! Men SKYNDA klockan tickar! TICK TACK!

 


Kommentarer
ellinor

det låter bra, lycka till! det är svin kul att köra!

jodå allt bra med ellinor, själv? :)



Blogg: http://jaglekersuperelegant.blogg.se/
2012-01-29 @ 19:15:08

Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback